Over Kashmir Kitchen

Een combinatie van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken

Kashmir Kitchen zorgt dat mensen kunnen genieten van nieuwe smaaksensaties, door de smaken en technieken van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken te combineren in unieke gerechten.

De unieke smaken worden geboren uit een zorgvuldig gemengde mix van kruiden, exotische kruiden en verse ingrediënten, waardoor een culinaire ervaring ontstaat die ongeëvenaard is op de markt. De kenmerkende klei-oven Seekh Kebabs, een smaakvolle Butter Chicken-schotel, is goddelijk van smaak. De innovatieve fusie van smaken is representatief en geïnspireerd door de vele gevarieerde regionale keukens van India, Pakistan en Kashmir. Gerechten variëren van Peshawar, Delhi street fair en Srinagar huisstijl tandoori koken, tot de meest verfijnde gerechten van de koninklijke families.

Vervul uw ontbrekende voedselervaring; ga niet weg zonder onze Biryani en curry’s te hebben geproefd. Dit wordt niet alleen je eerste verleidelijke stap in ons voedsel, maar de tweede, derde en vierde.

Ontmoet onze chef & eigenaar
Adnan Mehboob is een chef-kok en restauranthouder. Geboren in Kashmir, opgeleid in Pakistan, België en Engeland, en kookt momenteel in Nederland. chef Adnan heeft zijn kookervaring beïnvloed en verbeterd door de vele stops tijdens zijn reis. Hij is een van de weinige Kashmiri-koks wereldwijd die in staat is om een ​​fusie van Indiase, Pakistaanse en Kashmiri-gerechten uit te voeren en te innoveren.

Zijn kookkunst brengt de meest speciale recepten samen die sindsdien niemand heeft kunnen namaken. Zijn motto is "Om uw smaakpillen te dienen"met de beste ingrediënten en de keuken volgens de hoogste normen verlaat.

Chef-kok Adnan is getrouwd met een internationale vredesactivist Shumaila Anwar en samen hebben ze twee kinderen Moiz Adnan & Maaz Adnan.